ÎNSCRIERE

inscriere


CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și mișcării în natură. Sunt necesare: o stare bună de sănătate și un nivel corespunzător de antrenament.

Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acceptul scris și semnat al părinților sau al tutorelui legal, pe formularul de înscriere și pe declarația de responsabilitate. Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află. Orice participant înscris va avea un număr de concurs furnizat de către organizatori. Orice participant trebuie să respecte regulile competiției și trebuie să urmeze indicațiile date de către organizatori.

 TAXA DE ÎNSCRIERE conține pachet de start.

Taxa: 30 lei

PACHET START:

Fiecare participant care a achitat taxa de înscriere va primi din partea organizatorilor un pachet  de start, care va conține număr de concurs și un gel sau baton energizant.

TRASEU ȘI CATEGORII:

Cursa Electric 10 km: 14 - 34, 35+ masculin și feminin

Cursa Semi Maraton 21 km: 18 - 34, 35+ masculin și feminin

Participarea este posibilă pe proprie răspundere.

Participanții cu vârsta sub 18 ani vor putea participa doar cu semnătura unui tutore prezent la înscriere / validare sau pe baza unui acord scris și semnat de către parinți și autentificat de către un notar public.

Vârsta pentru stabilirea categoriei se consideră calculând diferența dintre anul curent și anul de naștere al concurentului, indiferent de luna sau data nașterii, conform regulamentului general de organizare. Exemplu: 2017-1987 = 30 ani!

ÎNSCRIERE:

 Înscrierea se poate face:

Inscrierea in cursa Electric Maraton 2017 a fost inchisa !

Înscrierile on-line vor fi validate doar în momentul încasării/confirmării plății taxei de participare.

Plata taxei se poate face:

- În contul RO71 BTRL 0020 1205 W249 82XX (specificați „taxă înscriere Electric Maraton”) la Banca Transilvania, titular cont Clubul Sportiv Racing Bike Pro;

- Online, cu cardul

- La sediul magazinului Racing Bike Shop (Arad, Str.Dorobanțior, Nr.1);

- La fața locului.

Înscrierea prin fax, telefon sau e-mail nu este posibilă.

Formularele fără semnătură nu vor fi acceptate.

 

 ANULĂRI:

Dacă evenimentul este anulat din motive de forță majoră, participanții nu vor beneficia de compensații pentru alte pierderi, cum ar fi cheltuieli de cazare sau transport.